Pahinta mitä lohelle voi mielestäni tehdä on maustaa se grillimausteilla, sun muilla höpötyksillä
( myös sitruunapippuri ); ainoastaan suolaa, pippuria ja mahdollisesti sitruunanmehua, näin kalan omat maut pääsevät oikeuksiinsa - ja voilla paistamallahan saa luonnollisesti makua :) Lohen voi paistaa toki myös paloina, mutta medaljonkina/perhosena se kypsyy nopeammin ja onnistuu valmistaa kiireessäkin. Kermaperunat valmistuvat mikrossa nopeasti, jos nälkä ei anna periksi odotella uunissa kypsymistä. Tosin tässäkin pätee tuttu sanonta - hiljaa hyvä tulee - sillä mikrossa perunoista tahtoo tulla helposti mäskiä eikä perunoiden pinnalle tahdo tulla rapsakkaa pintaa, joka omasta mielestäni on ehkä paras osa kerma- ja valkosipuliperunoita!
Tässä kesäinen ja helppo ruoka, joka onnistuu keneltä tahansa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti