päärynää, suklaata ja tyrniä

c Timo Rasinaho



Moikka! 
Viime päivityksestä on vierähtänyt turhan pitkä tovi, mutta nyt tulee taas :)
Kuvassa vähän erilaisempaa ruokaa edellisiin juttuihin verrattuna, mutta vaihteluhan virskistää.
Nyt ollaan sillä omalla mukavuus alueella ja tälläistä ruokaa tykkään tehdä, tosin kotioloissa tälläistä on astetta haastavampi toteuttaa.

Moni ystäväni ihmettelee tämän tyylisiä annoksia; "eihän nuista tule maha täyteen", on aika yleinen kommenti. Suomalainenhan perinteisesti haluaa syödä paljon ja halvalla, mutta onhan se nyt oikeasti mukavampi lähteä syömästä, kun olo ei ole kuin joulupöydästä nousseella.

Annoksessa on seuraavaa:

Suklaa-pralinemoussea
*
Päärynätartalet
*
Punaviinipäärynää
*
Päärynävispipuuroa
*
Tyrnimarmeladia
*
Tyrnipyreetä
*
Tyrnivaahtoa
*
Punaviinisiirappia
*
Paahdettua valkosuklaata


Mitä mieltä olette itse suomalaisesta ruokakulttuurista? Korvaako maku määrän vai pitääkö olla paljon paljon, enemmän ja maulle viis, kunhan maha pullottaa ja liikkuminen on vaikeaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti