Siellä sitten korin kanssa pyöriessä mukaan tarttui vaikka mitä, tuotteitakin joita ei välttämättä olisi tarvinnut, mutta sen siitä saa kun jättää aamupalan väliin ja lähtee kauppaan... Kalatiskin tarjonta ei näin sunnuntaisin ole mitenkään päätä huimaava; oikeastaan ainoat nahalliset kalat olivat lohi ja nieriä. Muita tarjolla olevia oli nahaton kuha ja hauki, jotka nekin luultavasti pakkasen kautta tiskiin uineet. Tässä tapauksessa mukaan lähti nieriä, sillä onhan siinä nyt enemmän makua kun iki ihanassa norjan lohessa, mutta kyllähän se hinnassa sitten puolestaan näkyy.
Tarjolla oli myös kotimaisia suppiksia ( suppilovahveroita) joista, kannattaa ja pitää nauttia vielä kun niitä on tarjolla, kuin myös muista tarjolla olevista sienistä! Säilökää, pakastakaa, kuivatkaa ja syökää!
Tänään vähän eksoottisemmissa merkeissä sitten tosiaan mentiin nimittäin lautasella yhdistyi nieriä ja passionhedelmä. Mistähän tämäkin tuli mieleen, mutta ei sillä niin väliä, koska yhdistelmä toimi!
Ruoanlaitossa kaikkea voi kokeilla - kaikkea ei vain tarvitse tehdä toisten!
Mutta tosiaan tänään lautasella: paistettua nieriää, paahdettua fenkolia, suppilovahveroita ja passionhedelmä-voivinegretteä!
Mittari näyttää nollaa - villasukat jalkaan ja pipo päähän. Hyvää syksyä!
Vau. Todella herkullisen kuulloinen ja kaunis annos, maistuisi varmasti!
VastaaPoistaTämä oli kyllä positiivinen yllätys itsellekkin - passionista hyvä kastike kun raapii hedelmälihan kulhoon, lisää oliiviöljyä, sitruunankuorta ja - mehua, sekö suolat ja pippurit perään :)
Poista