Ennen joulua leivoimme mummoni kanssa jokavuotista kuumanveen limppua, ja sehän syötiin niin äkkiä pois, että täytyi tehdä vielä toinen erä |
Talvi menikin pääasiassa erinäisien ruokakokeilujen, iskukoukku kalastuksen ja ihan vain olemisen parissa. Kävin mie muutaman kerran pilkilläkin, vaikka yleisesti ottaen olen pitänyt sitä äärimmäisen turhana harrastuksena, sillä eihän sillä kalaakaan koskaan saa. Nyt täytyy kuitenkin myöntää että olen saattanut jopa alkaa tykkäämään siitä..
Talven ensimmäinen iskukoukulla saatu matikka |

Peltopyyn valmistin kahdella tavalla: koivet confittina ja rinnat nopeasti pannulla paistettuna. Rangoista valmistin liemen, jossa keitin ohrat. Lisäkkeenä tarjosinkin ohra, luumuja, mustaherukoita pikkelöitynä ja kastikkeena, sekä kukkakaalipyrettä.
"Peltopyyn koivet haudutin kolme tuntia upporasvassa 110'C uunissa chilin, timjamin, pippurin, sitruunankuoren ja katajanmarjojen kanssa."
______________________________________________________________________________________________
Olen ollut täällä nyt vasta viisi päivää, joten kovinkaan paljon en osaa vielä täältä kertoa. Päivät ovat menneet silmän räpäyksessä ja niin ne varmasti menevät jatkossakin. Valitsin tähän loppuun kaksi kuvaa, jotka mielestäni kuvastavat tätä paikkaa todella hyvin. Toisessa on korkeuksia hipova rakennus ja toisessa suihkulähde Kowloon Parkissa. Upeaa on se, että näillä kahdella kuvalla on välimatkaa noin 100 metriä. Keskellä vilkasta metropolia on upeita ja rauhaisia puistoja, jossa ihmiset viettävät aikaa yksin tai yhdessä, mietiskellen tai juosten, aamulla tai illalla.
Viikonloppuna on luvassa ainakin muutama mielenkiintoinen ruokapaikka sekä Aasian Las Vegas eli Macao. Pysykäähän kuulolla sillä tulossa on ravintola-arvioita, matkavinkkejä, ajatuksia ruoasta ja kaikesta maan ja taivaan välillä, sekä paljon kuvia!
Mahtava homma, että kirjoitat taas blogia sieltä reissun päältä..olehan aktiivinen kirjoituksen osalta mikälisikäli aika antaa myöten..pääsee lueskelemaan! Tsemiä sinne!
VastaaPoista-Kim